Före, under och efter en livesändning

före under efter live-avsnittsbild (kopia)

Livesändingar på sociala medier och webinar har verkligen fått ett rejält uppsving pga Convid 19 under våren och sommaren 2020.


I DET HÄR AVSNITTET FÅR DU:


Före en direktsändning finns det en hel del att tänka på. Dels innehållet, dels hur det ska presenteras och sen all teknik. Under själva sändningen gäller det att hålla huvudet kallt när allt inte går exakt som det var tänkt och efter livestreamen är det dags för repriseringen som inte bör lämnas åt sitt öde.

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:


Du får min checklista om du vill. Jag har gjort en lista till mig själv som jag kollar av varje gång jag sänder live någonstans. För även om jag har gjort det massor med gånger är det så lätt att glömma någon viktig detalj Få checklistan gratis här. 


Avsnitt 2 av Pixelpodden • Kom igång med video i sociala medier


Avsnitt 12 av Pixelpodden • Regissera & Agera framför kameran


Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video


Skriv gärna en recension om Pixelpodden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju om du dessutom vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt!


 

ÖVRIGA LÄNKAR :


Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: Pixelhouse.se


PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN


Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor.


 

/Helene

 

 

Lagar, regler & Creative Commons
Regissera & Agera framför kameran

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!