Regissera & Agera framför kameran

ge regi framför kameran-avsnittsbild

Vi är många som helst håller oss bakom kameran. När jag startade mina webbutbildningar och mer och mer började inse att om man ska driva ett företag idag så måste man också synas - så har jag börjat vänja mig. Jag älskar dock att filma och fota andra. 

I DET HÄR AVSNITTET FÅR DU:

Under alla mina år (över 20år) i olika kontrollrum och tv-studios har jag jobbat med många programledare. Och är det något jag är övertygad om så är det att gå igenom rutan är inget som är medfött. Det är något man lär sig. 

Jag har coachat programledare och andra personer som jobbat framför kameran i många år och i det här avsnittet får du ta del av mina bästa tips. 


LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Webbutbildningen; Kommunicera med video • Filma som proffs med din mobil

Avsnitt 4 av Pixelpodden • 5 video alla företag borde ha

Om ett par veckor är det frågeavsnitt här i Pixelpodden - en podd om video. Gå med i poddens Facebookgrupp och skriv dina frågor där. Så kanske du får svar här i Pixelpodden i avsnitt 15 Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Jag har sammanställt de 10 viktigaste punkterna för hur du regisserar och agerar för att framstå som så naturlig och spontan som möjligt framför kameran. Få hela listan här - helt gratis förstås. 


 

ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: Pixelhouse.se

 

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

GE MIG GÄRNA FEEDBACK

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar nästa avsnitt

/Helene

Före, under och efter en livesändning
VEM SKA SE DIN VIDEO? • Hitta din målgrupp

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!