Facebook som marknadsföringskanal 2023

Facebook_omslag


Facebook kan verka som en plattform som har dött för alla som vill marknadsföra sig via sociala medier. Det pratas mer om Instagram, TikTok och LinkedIn. MenFacebook fortfarande den största sociala medieplattformen med flest användare och storpotential för att nå ut till din publik.

På Facebook kan du fortfarande bygga starka, långsiktiga varumärken med hjälp av strategiska inlägg och engagerande livesändningar.

Allt med organisk marknadsföring.Alltså innehåll som du inte är betalat annonspengar eller liknande för att nå ut med, men ändå når din publik och engagerar dem. 

För att få din marknadsföring på Facebook att fungera så behöver du förstå din målgrupp och hur de agerar på just Facebook och panera ditt innehåll 


Men organisk marknadsföring på Facebook kräver tid! Du behöver bygga förtroende över tid och etablera dig som en ledare inom din bransch. I det här avsnittet handlar det helt och hållet om just hur du lyckas på Facebook.


LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Följ Stockholm Pixelhouse på FACEBOOK - 

Gå med i Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video


ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

 

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene


Sälj med inspelade webinar - Evergreen vs Live
Du har en guldgruva i chatten på ett webinar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!