iPhone 14 max Pro • kameran du kan ringa och sms:a med

avsnittsbild 118 iphone14ProMax


iPhone 14 max pro är inte en telefon du kan filma och fotografera med. Det är snarare en kamera du kan ringa och sms:a med. 


Den är dyr som attan men du får en kamera som tävlar med många andra kameror än bara andra smartphones. 


Jag har testat den nya iPhone 14 Pro Max och sammantaget så är det en snygg telefon med bra skärm, bättre batteritid och med en toppenkamera.


Du får en kamera som återger färger riktigt bra. en bra makrofunktion, ger bra bilder även i dåligt ljus och möjlighet att fotografera i RAW-format. 


Du får också en kamera som kan filma stadigt med det nya fascinerande actionläget. Du får en inbyggd Gimbal på köpet. Mjuka rörelser även om du skakar när du filmar som ser naturliga ut. 

 

Jag tycker att Apple behåller sin ledande position för smartphonekameror med den här iPhone 14 pro Max. Och den här kameran tävlar i samma klass om vanliga kameror.


De allra allra flesta av oss kommer klara sig med den här kameran och behöver ingen annan. Kan du inte få bra bilder och bra video med den här, så kommer du inte få det med någon annan kamera heller. 


Nu handlar det istället om att lära sig att använda kameran och att lära sig att kommunicera med bilder och video på riktigt. Det som drar ner betyget för iPhone 14 Pro Max är att den är dyr och att den är stor att ha i fickan. Annars har jag bara positivt att säga efter min första kontakt med den. 


 

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video


ÖVRIGA LÄNKAR : 

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

 

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene
Facebookgrupper  • och hur du använder dem för video och live
Video utan att synas • Video du kan göra även om du inte vill synas själv

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!