Facebookgrupper  • och hur du använder dem för video och live

Facdebookgrupper_omslag117

1,8 miljarder människor använder Facebookgrupper varje månad. Innehåll som postas i en grupp prioriteras dessutom i våra flöden på Facebook jämfört med innehåll från andra facebooksidor.

Men du behöver inte ens ha en egen Facebookgrupp för att kunna dra nytta av alla fördelar med Facebookgrupper för dina livesändningar och webinar.

Du behöver inte posta ett enda inlägg, eller göra en enda video eller hålla livesändningar i någon grupp för att få massor av värde från facebookgrupper. 

I det här avsnittet får du tips och råd på hur du kan göra research på din målgrupp och komma på idéer för både video och livesändningar med hjälp av facebookgrupper. 

UTMANING 

Gå med i Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Posta en video i gruppen, en personlig presentation där du presenterar vem du är och vad du kan göra för oss andra i gruppen. 

Posta din video i facebookgruppen tillsammans med en text om dig själv

(ta chansen att presentera dig och ditt företag inför över 500 medlemmar i gruppen)

Vill du få mer kunskap om hur du gör en personlig video så lyssna på avsnitt 56 - Personlig video innan du börjar med din video. 

Vill du så får du också posta en kundrecension. En video där du berättar vad du tycker om Pixelpodden - en podd om video och hur du har haft nytta av att lyssna på den här podden. LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

avsnitt 56: Personlig video  ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se


PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 


TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene


LIVE & WEBINAR • och hur det skiljer sig från digitala möten
iPhone 14 max Pro • kameran du kan ringa och sms:a med

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!