Skapa ett personligt varumärke i sociala medier med Linda Hörnfeldt.

Avsnittsbild_Lalinda

Entreprenören, föreläsaren. grundaren av Social Brand Lab, bloggaren, poddaren vloggaren, författaren Linda Hörnfeldt, mer känd som @Lalinda gästar Pixelpodden - en podd om video för att prata om ditt personliga varumärke. Något som blir mer och mer viktigt. 

Lalinda har bloggat i 20 år i år, har haft en vlogg sen innan det fanns ett ord för det, startade branschorganisationen We are Influencers...

Hon kan allt som är värt att kunna om personligt varumärke och hon föreläser och utbildar om just det här. 


VAR DELAKTIG I DIN FÖLJARES RELATIONSRESA

I tidigare avsnitt har jag pratat om Know Like Trust. Det kallar Linda för relationsresan.

Det här är en resa som dina följare har kommit lite olika långt på. Därför behöver du göra innehåll som kan hjälpa dina följare, kunder och ditt nätverk på flera olika platser på den här resan. 


SYNS DU INTE SÅ FINNS DU INTE

Linda Hörnfeldt betonar också vikten av att synas på bild.

Du skapar relationer med personer inte med loggor. I ett av sina inlägg på Instagram (du hittar henne som @Lalinda på Instagram) berättar hon att en bild på ett ansikte får nästan 40% mer likes än andra bilder. 

Och även om antalet likes inte är det viktiga, så är det en indikation på att vi reagerar och skapar mer kontakt med ett ansikte än en produkt eller logotyp. Å som Linda säger; “Visa upp ditt nylle! Det kommer göra under för din trovärdighet i sociala medier.”


DIN INSTAGRAMPROFIL

Din profilbild, din text på din profil och dina höjdpunkter från Stories är alla saker som påverkar hur nya föjare uppfattar ditt konto. Och Linda bjuder dig på en gratis pdf med instruktioner på hur du gör för att maxa det här och få fler följare på Instagram. Du hittar guiden här: www.lalinda.se/maxaLÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Avsnitt 51 av Pixelpodden - en podd om video Know Like Trust


Ladda ner Lalinda pdf hur du maxar din Instagramprofil 

LaLindas blogg 

LaLinda på Instagram 

LaLinda på Youtube

Podd: We are influencers 

Podd: Vad fan håller jag på med


Jacqueline Wester på Instagram
ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

 

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene
Har du registrerat att du sänder live i sociala medier?
Pererik Åberg, meteorolog på SVT, ger dig tips hur du visar sakar så att tittaren ser och förstår

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!