Att sända live i olika sociala medier

live_alla some_omslag


Att sända live i sociala medier benämns ofta som ett begrepp. Men det skiljer sig väldigt mycket åt beroende på var du sänder live. Du har helt olika förutsättningar på olika sociala medie-plattformar. Störst frihet har du på Facebook och minst möjlighet att påverka har du på Instagram och krångligast är definitivt LinkedIn. Vilken eller vilka  sociala medier som du borde sända live på handlar ju självklart om var du har din målgrupp. Men många av oss är ju aktiva på flera olika plattformar.och kanske skulle tjäna på att sända live på flera olika plattformar också? 


LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Ansökan för att sända live på LinkedIn

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video 


ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

 

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/HeleneKnow Like Trust - viktiga områden inom marknadsföring där video hjälper dig att lyckas
Stående, liggande eller fyrkantig video

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!