Organisera dina videofiler

34_avsnittsbild_organisera


Handen på hjärtat. Hur mycket tid spenderar du på att leta efter filer i din dator, på olika hårddiskar eller i någon molntjänst? 


Jag vågar inte räkna efter hur många timmar jag har lagt på att leta efter olika bilder, dokument och framförallt videofiler. 


Men inte längre. 


Sedan våren 2020 har jag total koll. Jag hittar ALLTID mina videofiler, och alla andra dokument, mer eller mindre direkt. Allt efter att jag inspirerats av Jasmin Star och Amy Porterfield och deras dropboxordning. 


Så här t ex ser mitt mappsystem ut: 

Ska_rmavbild_2020-12-11_kl_1948307305u.png

Det blir en hel del mappar. Men du kommer att komma in i det. Jag lovar. Det är magiskt när du börjar använda det! I DET HÄR AVSNITTET FÅR DU:

hjälp att få ordning på alla dina videofiler och alla andra filer också för den delen. Så att du aldrig behöver leta efter ett dokument, en bild eller en video igen.

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Dropbox

Amy Porterfield

Jasmin Star 
ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

 

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene


Få bra ljud i din video
Utbildningsvideos • När du vill utbilda med video

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!