Magisk kombination för marknadsföring & sälj

MagiskCombo_poddomslag

LÄNKAR SOM NÄMNS I AVSNITTET
VIDEOVECKAN: www.pixelhouse.se/videoveckan

APPLE PODCAST  •  SPOTIFY

 

 

Att strategiskt kombinera video, livesändningar och webinar i din marknadsföring och din försäljning är ovärderligt. 

Du når ut, får engagemang och lär känna dina blivande kunder så att du kan hjälpa dem ännu mer.
Samtidigt får du det där förtroendet du behöver för att få dina följare att också bli dina kunder. 

 

#205 • Magisk kombination för Marknadsföring & Sälj

Om jag skulle säga att jag har ett sätt som kan hjälpa dig att öka din försäljning och förbättra din kommunikation med dina kunder med hjälp av effektiva digitala marknadsföringsstrategier.

Vad skulle du säga då? 

Om du är småföretagare, egenföretagare, entreprenör och vill öka din närvaro online så där på riktigt  och nå fler kunder och inte bara lägga fler timmar på sociala medier och hemsidan. Om jag skulle säga till dig att du kan lyckas bättre även om du inte har en jättestor marknadsföringsbudget. å Att jag har en metod kan gör att du kan  marknadsföra dina produkter eller tjänster både effektivt och kostnadseffektivt

Om jag skulle säga samma sak till din som är coach eller konsult som erbjuder online coachning eller personlig coaching eller konsulttjänster och jag skulle säga att jag har ett sätt där du kan visa på din expertis och bygga ditt förtroende hos dina potentiella klienter supereffektivt..

Eller om du har en onlinekurs och behöver bli bättre på att marknadsföra den och få alla de där deltagarna på dina kurser som du drömmer om. Eller om du är E-handelare. Och har en webshop som du vill ska få fler kunder. 

Vad skulle du säga om jag säger att jag har en lösning för dig? 

Att jag kan ge dig en karta som du kan följa hela vägen i mål. 

Att jag lovar att guida dig hela vägen. Att jag kommer finnas där om du läser kartan fel, blir trött eller om du bara går fel eller inte hittar att jag då hjälper dig.  Och att jag kommer ge dig verktygen du behöver för att komma hela vägen fram.


Sälj mer med video

För jag har allt det här. Jag pratar om Sälj mer med video. Min nya webbutbildning som börjar i höst. Det är ingen quick fix, Det är inte för dig som hela tiden vill hitta nya snabba lätta lösningar. utan det här är för dig som är beredd att göra jobbet och lyckas. Om och om igen.

I den här utbildingen får du lära dig min metod. Hela min strategi finns med i den här utbildningen. Hur du kombinerar video som når ut, livesändningar som engagerar och lönsamma webinar i en mix som ger resultat. Om och om igen.

Du lär dig steg för steg hur du gör hantverket, använder tekniken, skapar innehållet och bygger strategin. Vad du ska göra när och hur du förbättrar dig hela tiden så att du kan göra mer av det som funkar. 

Sedan jag började använda mina videokunskaper och livesändningserfarenhet från 25 år med TV och video i min digital marknadsföring för över 7 år sedan har jag sålt över 1100 webbkurser. Jag har alltså hjälpt fler hundra företagare att få lönsamhet i sin närvaro online. Att nå ut till fler och samtidigt sälja mer.

För det handlar inte om views och like för oss som är företagare, coacher, konsulter, eller ehandelsföretag. Det handlar om att få lönsamhet och vinst i våra företag. Eller hur? 

När jag presenterade den här kursen för min coach fick jag svaret- Wow det här kan definitivt hjälpa många företag att lyckas. Och det är precis det som är målet.

 

VIDEOVECKAN 24-28 juni

Nästa vecka har jag en hel serie med föreläsningar om just video, livesändningar och webinar och allt som har med det att göra.

Måndag, tisdag, torsdag och fredag sänder jag live kl 10:30.

Du är varmt välkommen att vara med. Helt gratis dessutom.

Alla som är med på den här Videoveckan som jag kallar den kommer få ett erbjudande på 5000kr rabatt på min alldeles nya utbildning Sälj mer med video.
som börjar i september.

Och förutom rabatten får du alltså en hel del kunskap helt gratis nästa vecka.
De 4 livesända föreläsningarna nästa vecka har fått namnen
Content is King • Video is Queen, 
Vem hjälper du med vad?
Syns du inte Finns du inte
Att sälja mer online

Vill du vara med?  

Anmäl dig här  

Och passar inte just kl 10:30 så kommer jag spela in de här föreläsingarna och repriserna kommer gå att se under hela nästa vecka.

Men är du med live kommer du ju kunna ställa frågor också förstås!

Ses vi?  
www.pixelhouse.se/videoveckan 
Den Magiska Kombinationen

Men vad är det då som gör det här så galet bra?
Ja kraften i att kombinera video, livevideo och webinar i dina lanseringar, marknadsföring och försäljning.
Vad är det som gör att du som egenföretagare eller marknadsförare kan använda dessa verktyg för att nå fler, bygga större förtroende och öka din försäljning?

 

Video

Vad är det som gör just video så kraftfullt.

För video har verkligen blivit dominant  inom digital marknadsföring, och jag kan inte säga att jag har  svårt att förstå varför.

  • Kommer ihåg mer. Enligt forskning kan människor komma ihåg upp till över 80% av ett budskap när det presenteras i videoform, jämfört med bara 10% när samma budskap läses i text.
  • Personligt tilltal. Video gör det också möjligt för oss att kommunicera på ett mer personligt sätt. När människor kan se ditt ansikte, höra din röst och se dina uttryck, skapar det en starkare och mer autentisk koppling till dig. Och det hjälper dig att bygga förtroende, vilket är grunden för att kunder ska vilja att köpa dina produkter eller tjänster.

Livevideo 

Och när du kombinerar video med livevideo så ökar du din närvaro rejält.

Livevideo har ju tagit sociala medier med storm och här får du ju en riktigt möjlighet att interagera med din publik i realtid. Och jag skulle säga att några av de största fördelarna med livevideo:

  • Det är direkt. När du sänder live, visar du att du är tillgänglig för dina kunder. De får en chans att ställa frågor och få svar direkt.
  • Visar en oslipad version av dig. Vilket först kan kännas lite läskigt men som verkligen  kan stärka förtroendet ännu mer. 
  • Engagemang värderas högt. Livesändningar får verkligen mycket engagemang. Fler Kommentarer, fler likes. fler delningar och även om det i sig inte är målet att få många likes så hjälper diet dig här. Speciellt eftersom du får allt i realtid och kan reagera på det. 
  • Lvesändningar skapar urgency. Det händer här och nu. som driver på vår Fomo. För det där vi kan göra sen eller när som helst det är ju så lätt att det inte blir av. Eller hur. 

 

Webinar

Och så har vi webinar. Ett webinar ger dig möjligheten att gå in så där djupet i ett ämne. Här kan du verkligen visa din expertis och ge dina tittare och dina blivande kunder värde

  • Utbilda. Webinar är toppenbra när du vill  utbilda din följarskapra. Vad är det de behöver vetra eller kunna eller förstå  för att bli dina kunder.
  • Positionerar dig. När du delar med dig av din kunskap och dina insikter bygger du en stark relation och positionerar dig som en auktoritet inom ditt område.
  • Bygger på din maillista. Och jag tilhör dem som tycker att ALLA företag bör finnas på Youtube och alla företag bör ha en egen maillista. Och även om du kan hålla dina webinar på Youtube om du vill Så är webinar ett riktigt effektivt sätt att bygga din maillista. Så är du en duktik copywriter som kan skriva bra mail till dina mailprenumeranter så har du en gulgruva här. 
  • Sälj. Du kan också sälja direkt på ditt webinar. ett webinar är ofta så långt att du hinner bygga både know • like och trust direkt under webinaret. 


Känns som magi

När du strategiskt kombinerar de här 3 -  video, livesändningar och webinar på ett bra sätt ja då har du magi. I alla fall känns det som magi. 


För det fungerar. Varje gång jag själv har gått ifrån min egen strategi eller metod eller vad man nu ska kalla det. så går det sämre. OCh varje gång jag håller fast vid den så funkar det toppenbra! Och samma sak säger de kunder som jag har hjälpt med det här! Men det kräver jobb. Så det här är inte för dig som fortfarande vill tro att marknadsföring online är ett självspelande piano som sköter sig själv. 

 

Ingen quick fix

Om du är beredda att göra jobbet atl skapa video som engagerar och gör att du blir hittad av just dina kunder på din hemsida, i sociala medier och i mailkampanjer och är beredd att sända live för att du och dina kunder ska lära känna varandra och skapa engagemang. Och sen bjuda dina kunder på kunskap och inspiration i lönsamma webinar som ger det där förtroendet som behövs för att de ska ta steget att bli dina kunder 

Ja det fungerar. Och det fungerar bra! Jag har hittills inte sett någon som det INTE fungerar för. I alla fall inte om man är villig att göra jobbet.

Kombinationen av video, livevideo och webinar där alla delarna används rätt kan nå fler, bygga starkare förtroende och öka er försäljning. Oavsett om du egenföretagare, entreprenör, konsult, e-handlare, coach eller marknadsför en onlineutbildning. 


TACK 🙏 för 40 000

Nu vill jag säga TACK för att du lyssnar på Pixelpodden - en podd om video. Och jag menar det verkligen. den här veckan som det hrä avsnittet kom ut nådde podden 40 000 lyssningar. 40 000. Det är 2,5 fulla Globen, Det är nästan 3,5 fulla Scandinavium 10000 lyssningar till och vi har tillsammans fyllt Friends arena. Eller strawberry arena kanske den heter nu. Men det är då det. Nu är det  alltså över 40 000 lyssningar.

TACK. Från djupet av mitt hjärta tack! 

Tack för att ni lyssnar! Tack för att du delar, följer och engagerar dig. Det betyder verkligen allt. Jag är så glad att du vill lyssna på min småländska och så är det ju så kul att det är så många som är intresserade av video. Även om ännu fler borde vara det eller hur? För det är galet effektvit! Och kul att jobba med!

 

Nu hoppas jag att du går till pixelhouse.se/videoveckan och anmäler dig till nästa veckans bootcampt eller föreläsningsserie. Du vill inte missa det! 
Vi ses på måndag kl 10:30 hoppas jag. 

Att göra podd - Lärdomar av över 200 avsnitt och tankar om videopodd
Att göra video till flera olika sociala medier

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!