Kom igång med video i sociala medier

avsnittsbild-2-kommaigang

Äntligen är det PREMIÄR av Pixelpodden - Podden om video med mig Helene Åberg. 

Pirrigt och roligt med första riktiga avsnittet av min första egna podd! Jag hoppas förstås att du ska tycka om det och att du ska få massor med tips, trix, information och inspiration för att verkligen jobba med video i sociala medier och på webben. 

För det är både effektivt och roligt med video! 

Med hjälp av video kan du skapa förtroende för både dig och ditt företag, skapa  engagemang på sociala medier som triggar alla algoritmer, du kan öka köplusten hos dina kunder och bli ihågkommen. Å även om du redan vet allt det där - för det tror jag att du vet så är det så svårt att komma igång! Å tro mig jag vet. Tiden räcker bara till för så mycket. 

Men video är verkligen värt tiden och engagemanget. 


I DET HÄR AVSNITTET FÅR DU:

• En genomgång av vilken utrustning du behöver för att komma igång med video. Å du behöver inte mycket för du kan enkelt filma med mobilen.

För att du ska slippa anteckna samtidigt som du lyssnar på podden så kan du hämta en pdf genom att klicka här med en lista över den utrustning som du behöver och som jag pratar om i avsnittet. 

• Tips på hur du ska göra för att verkligen komma igång med video. Hur du gör för att börja. För när du väl är igång är jag nästan övertygad om att du inte kommer sluta. Till exempel så har ju både Instagram, Facebook och YouTube fantastiska funktionen Stories som gör det lite mindre allvarligt och sätter mindre press på dig som videoskapare... 


LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Lista med utrustning du behöver för att göra video till sociala medier

Pixelpodden - en podd om video Facebookgrupp 

LinkedIn-inlägg om livevideo

Stockholm Pixelhouse på Facebook 

Stockholm Pixelhouse på Instagram 

Helene Åberg på LinkedIn


PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene

 

Välkommen till Pixelpodden - en podd om video
10 vanliga misstag och hur du undviker dem

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!