Del 3 - Grunderna för att lyckas med sociala medier för marknadsföring

3_DigitalMarknadsföring_sociala medier_omslag


Att använda sociala medier för att hålla kontakt med vänner, kollegor och familj är något annat än att använda de här plattformarna för att nå ut till potentiella kunder. Det är inte ens säkert att du använder samma kanaler privat och professionellt. 

Sociala medier och digital marknadsföring är det ibland likhetstecken emellan, även om digital marknadsföring är så mycket mer än så.

I det här avsnittet får du en genomgång av våra vanligaste sociala medierplattformar och var du främst ska tänka på när du jobbar med sociala medier i din marknadsföring.  De är alla gratis. Men de kostar tid. Så det gäller att förvalta den här tiden på bästa sätt.

Ett av de mest effektiva sätten att nå ut, få dina följare att lära känna dig och få förtroende för dig är att synas framför kameran. Och om du känner dig obekväm, eller rent av panikslagen av blotta tanken av att vara framför kameran så har jag ett helt gratis webinar till dig som är ca 30 minuter långt. Det är inspelat så du behöver inte passa någon tid. Du kan se det när det passar dig.
Du hittar det på www.pixlehouse.se/attsynas
LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

www.pixelhouse.se/idealatittare

Avsnitt 164: Del 1 - Grunderna i din Digitala Marknadsföring - Din målgrupp

Webinar: Övervinn din rädsla att synas på video


ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se


PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 


TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/HeleneDel 2 - Din Hemsida och navet i din Digitala Marknadföring
Del 4 - Kom igång med maillista

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!