AI & Video: Den perfekta kombinationen för att marknadsföra dig effektivt

153_AI och video_omslag


Väntelistan till webbutbildningen Bli Bekväm framför Kameran 


Att synas och upplevas naturlig och förtroendeingivande framför kameran blir allt viktigare i en tid där AI spelar en större roll i all marknadsföring.AI har varit ett hett ämne under våren. I det här avsnittet handlar det om på AI-genererat innehåll och hur mycket viktigare det nu bli att du syns själv på video. Att synas framför kameran och samtidigt ta hjälp av t ex ChatGPT kommer göra din marknadsföring rejält effektiv.


Att synas på video har länge varit ett ovärderligt sätt för oss företagare att nå vår målgrupp och skapa starka relationer med våra kunder. Du bygger både förtroende och engagemang när du visar ditt ansikte, ditt kroppsspråk och när tittaren hör hur du låter. Lär känna dig helt enkelt. 


I dagens digitala värld, där allt mer innehåll skapas av AI, blir det ännu viktigare att synas själv på video för att sticka ut. Även om AI kan skapa imponerande videor och det finns möjlighet att skapa egna avatarer, är det ännu långt kvar till att bli helt ersatta av AI på video


Men att använda AI som ett komplement för att förbättra sin marknadsföring i allmänhet och din videomarknadsföring i synnerhet är oslagbart. Det gäller dock att hitta den där balansen mellan mänskligt och AI-genererat innehåll.


LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Väntelista Webbutbildning Bli bekväm framför kameran 

Skriv upp dig på väntelistan - alla som står på väntelistan när utbildningen öppnar får 20% rabatt på premiärpriset.

Avsnitt 143: Vad säger AI om video - ett avsnitt skapat av ChatGPT om video i sociala medier

Avsnitt 145: Ta hjälp av AI när du gör videoÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

 

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene


Sistaminutentips för din sommarplanering i sociala medier
Våga vara framför kameran

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!