Hur du gör video snabbt och enkelt

Gör video snabbt_omslag

Det behöver verkligen inte ta lång tid att göra video till dina sociala medier. I det här avsnittet får du flera handfasta och enkla tips på hur du kan speeda upp arbetet så att det inte tar hela arbetsdagen att skapa innehåll till dina sociala medier. 


Det som får mest spridning och mest engagemang och som därmed visar upp dig för flest potentiella kunder i sociala medier är korta, enkla och tydliga videos. 


Ett tips är att använda mobilen. Då har du alltid med dig både kamera och redigeringsutrustning i fickan och kan ta varje tillfälle i akt för att skapa video. LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Gratis webbkurs: Filma med din mobil 

Reels från Ödevata 

Content Camp på Ödevata (med boka-tidigt-rabatt tom 6 april)


ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebookgruppen: Pixelpodden - en podd om video

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Youtube: Helene Åberg - Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

 

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden - en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag :-) Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/HeleneYoutube • Plattformen där ditt innehåll lever länge
Undvik de här misstagen när du gör video till sociala medier

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!