• Varje utbildningsstart är lika spännande •

Idag börjar ÄNTLIGEN en ny omgång av webbutbildningen Kommunicera med video & Filma som proffs med din mobil.
Det är lika spännande varje gång det är en ny grupp som ska ta sig an alla videolektioner, göra övningar och vara med på frågestunder.

 

Å även om jag har fått massor med fantastisk feedback på den här utbildningen under det år som jag har haft utbildningen nu så är det alltid lite pirrigt. Kommer de här nya deltagarna att tycka att det är lika roligt och bra som de tidigare har tyckt?

 

 

Den här webbutbildningen körs 3-4 ggr / år

Jag tycker helt ärligt att det är fantastiskt att få lära känna deltagarna framförallt via vår Facebookgrupp där deltagarna laddar upp klipp, manus, råmaterial och får feedback. De ställer frågor och inspireras och inspirerar varandra. Gruppen blir bara mer och mer aktiv, vilket är superkul.

Deltagarnas utveckling

Men det som inspirerar mig absolut mest är när människor som t ex Margareta Wassinge, en av deltagarna på utbildningen som började för ett år sedan går från att aldrig någonsin ha jobbat med video, inte ens tänkt tanken att det är något för henne, till att jobba med video i sitt arbete och dessutom privat starta en helt ny Youtubekanal! 

Jag frågade Margareta vad hon tyckte om utbildningen och fick en video till svar – såklart…

Gissa om jag blev glad?!

När nästa utbildningsomgång kommer bli är inte bestämt än. Men om du är intresserad tycker jag att du ska skriva upp dig på väntelistan här (du förbinder dig inte till någonting!) så att du inte missar när vi kör igång nästa gång. För det här med video – det är galet kul!

 

Nu blir det en kort löptur innan jag ska ha personlig handledning med en av mina deltagare på utbildningen.

Ha en bra dag!

/Helene