• FREDAG 17 MAJ kl 7:30 serveras frukosten på Uppsala konsert & kongress. Klockan 8.00 börjar jag själva frukostföresläningen om hur du kan Boosta din kommunikation med video • 

Jag lovar att dela med sig av tips, trix och erfarenheter från mina 20 år av att jobba med rörlig bild på bl a SVT och TV4. Hur, när, var och kanske framförallt varför ska du använda video på din webb och i sociala medier?

Förutom frukost och kaffe så kommer du att få handfasta tips på hur du kan boosta kommunikationen med video i alla dina sociala kanaler.

Jag får ofta höra kommentaren; ”Vi har inget vi kan göra video om i vårt företag, vi är inte ett spännande företag på det sättet.” 
Å jag svarar alltid samma sak: ”Ni har visst något att göra video om. Det har alla!”

För om du funderar en stund så har alla intressant att berätta. Å att göra det med video gör att du får bättre engagemang, större intresse och når fler med din berättelse.

På frukostföreläsningen på fredag på Uppsala konsert & Kongress kommer jag ge dig massor med exempel på vad du kan göra video om. Men du måste anmäla dig! Gör det på www.miuppsala.se

Hoppas att vi ses!

/Helene