Att video är ett fantastiskt verktyg i din digitala kommunikation är väl alla överens om.  Men det är långt ifrån alla som använder det och ännu färre som utnyttjar dess fulla potential.

I min utbildning KOMMUNICERA MED VIDEO • FILMA SOM PROFFS MED DIN MOBIL får du veta exakt hur du ska bygga upp en video så att dina följare vill titta på den å du slipper göra massa misstag och lägga tid på att producera dåliga filmer som i värsta fall gör mer skada än nytta. Dessutom får du lära dig hur du kan göra riktigt bra filmer billigt och tidseffektivt. Med hjälp av din telefon. Du får lära dig att både filma och redigera i telefonen.

Utbildningen sker i en speciell kursportal på webben. Den innehåller 5 moduler. Varje modul innehåller mellan 5 och 11 videolektioner, tillhörande pdf:er, praktiska och inspirerande uppgifter och hjälpark/instruktioner hur du använder apparna som du behöver kunna.

Du får också en mängd bonuslektioner som hjälper dig i din professionella videoproduktion.  Varje vecka under de 5 första veckorna under din utbildning får du ett mail med information om vad som händer just den här veckan. Du får mentorshjälp och har tillgång till kursportalen under hela det år din utbildning pågår.

Du kan dessutom ladda ner pdf:er och material så att du har det kvar även efter utbildningens slut.

När du har gått hela utbildningen har du fått lära dig allt du behöver veta från a till ö, från idé till publicerad film, för att kunna boosta din kommunikation med video.

Du kan använda vår låsta Facebookgrupp 24-7 för att ställa frågor, dela uppgifter och goda nyheter med andra deltagare.
Jag är där och svarar på frågor som dyker upp längs vägen. Å vi har flera frågestunder i den här gruppen som du har tillgång till i ett helt år.

Det bästa med webbutbildningen är nog ändå:

att du tittar på video och gör uppgifterna vart efter du själv har tid och lust. Jag rekommenderar förstås att du följer upplägget i utbildningen modul för modul för att få ut så mycket som möjligt den. Men du bestämmer själv.

Utbildningen är upplagd så att du bör hinna med den på 5 veckor. Men du tar den tid du själv behöver. Du får tillgång till kursportal, utbildningsmaterial och handledning under ett helt år!  Å så har du ju tillgång till allt nedladdningsbart material för all framtid.

 Några tidigare deltagare:

Annika Gustafsson

Annika Gustavsson Jewellery

”Din kurs var en av de bästa jag varit med på. Älskar att vi fick så mycket matnyttig information som verkligen fastnade då vi på ett bra sätt fick varva med praktisk övning. Både du & ditt kursinnehåll var riktigt bra.”

 

 

Carina Hermansson

OmställningsAgent

”Det här är en fantastiskt bra utbildning. Helene hjälper och stöttar dig hela vägen på ett bra och pedagogiskt sätt. Hon tipsar om material, verktyg och appar och håller dig uppdaterad om allt du kan tänkas behöva för din filmproduktion. Det finns dessutom en sluten Facebok-grupp där du och andra deltagare ger tips, trix och pepp till varandra. Jag kan varmt rekommendera både utbildning och Helene”

Annika Önnerlöv

Unikum – Unikt lärande AB

”En inspirerande utbildning som på kort tid lärt mig använda mobiltelefonen för att göra film privat och till jobbet. Riktigt bra med möjligheten att få konkret återkoppling på det material man tar fram under utbildningens gång!”

 

Jag vågar nästan säga att det här är en utbildning som betalar sig själv. Du vet kanske att Filma med mobilen-kurser och utbildningar i att kommunicera med video kostar ca 5-9000 kr / dag och mycket mer än så för en hel utbildning. Att anlita produktionsbolag att producera videomaterial kostar ännu mer.
Du behöver ingen formell högskoleutbildning eller dyra produktionsbolag för att producera video till dina/företagets digitala kanaler. Du får faktiskt all den kunskap och inspiration du behöver i den här webbutbildningen.
Video är ett fenomenalt sätt att engagera dina kunder och skapa förtroende för dig, företaget och era produkter. Det finns otaliga studier som visar att köpkraften ökar markant hos kunden med hjälp av video. Så investeringen i den här kursen kan snabbt tjänas in. Jag skulle faktiskt vilja ställa frågan: Har du råd att avstå?
Kan jag garantera att du säljer mer? Nej, det kan ingen. Det påverkas av hur mycket du jobbar, hur bra du vinklar dina filmer och vilken bransch du jobbar i. Men tidigare deltagare har haft väldigt bra framgång efter utbildningen.
Det jag kan garantera är att genom att följa utbildningen och de metoder du lär dig får du mycket hjälp på vägen och alla förutsättningar för att skapa bra video till dina/företagets digitala kanaler.  Och jag lovar att hjälpa dig hela vägen.