IDAG BÖRJAR EN NY OMGÅNG AV FILMA SOM PROFFS MED MOBILEN

Det finns 3 platser kvar… är du intresserad så har du fortfarande möjlighet att ta del av sommarerbjudandet och bara betala 40% av kursavgiften. (Jag vet  – revisorn tror att jag har fått solsting) Klicka här om du vill vara med. Först till kvarn – vid midnatt (kl 23:59 11 juni 2018) är det försent.

>>>Anmäl dig här<<<

Det är alltid lika spännande och roligt när en ny kurs börjar. Jag är nyfiken på deltagarna och på vad de har för funderingar, svårigheter och möjligheter. Varje kursomgång oavsett om den är online eller IRL ger mig nya insikter i deltagarnas utmaningar och jag tror och hoppas att varje kurs gör både mig och mina kurser lite bättre.

I den här onlinekursen får deltagarna 5 moduler med över 40 videolektioner, övningar, checklistor, kom-ihåg-listor, instruktioner av appar mm. Tanken med kursen BOOSTA DIN KOMMUNIKATION MED VIDEO • FILMA SOM PROFFS MED MOBILEN är att du ska kunna gå från att vara nybörjare till att kunna producera proffsigt och effektivt videomaterial till dina digitala kanaler enkelt och smidigt och utan att spendera en förmögenhet på varken utrustning eller dyra produktionsbolag.