När alla vill jobba med video för att det bevisligen fungerar så otroligt bra på webben och i sociala medier så är det ju hög tid att lära dig att skapa filmerna själv. Just nu är det sommar och många av oss har ledigt. Men i höst är det dags att sätta igång på allvar. Eller hur?

Mobilen är som gjord för att skapa korta filmer till dina digitala kanaler. Det är enkelt och inget annat sätt går lika snabbt. Du behöver minimalt med utrustning å det mesta har du redan!

I höst kommer jag ha en hel del föreläsningar, utbildningar och kurser. Flera av dem är dessutom öppna som du kan gå om du vill lära dig att kommunicera med video. Du kan välja på en hel utbildning eller en endagars kurs. I verkliga livet eller online. Men en sak har de gemensamt. Du kommer definitivt upptäcka hur otroligt roligt och enkelt det kan vara att jobba med video.

Du kan börja redan idag med en gratis grundkurs på webben. Du hittar anmäla här: GRATIS webbkurs: 5 steg du behöver ha koll på när du filmar med mobilen”

 

I höst kommer också webbutbildningen Kommunicera med video & Filma som proffs med mobilen öppna för anmälningar igen. Datumet är inte fastställt än, men du kan göra en intresseanmälan så att du inte missar när den drar igång. Gör en intresseanmälan här: (Du förbinder dig inte till något)

 

 

Är du intresserad av en hel kommunikatörsutbildning så finns det en på Företagsuniversitetet som jag kan rekommendera där jag är med på ett litet hörn och kommer prata video en halv dag. Läs med här 

 

 

På Poppius kan du också gå en bredare utbildning där jag håller i videodelen. Den här utbildningen: Webbredaktör är en terminsutbildning där video ingår vid 3 tillfällen. Du får här möjligheten att under utbildningens gång göra en video till projektet du arbetar med under terminen.

Den 17:e september har jag dessutom den här 1-dagars kursen; Filma med mobilen: introduktion på just Poppius. En dag där vi går igenom allt ifrån vad du behöver för utrustning till grunderna i hur du filmar och redigerar med din mobil.

Den 25:e september tar jag med mig både min iPhone och min Androidtelefon till den här kursen på Sveriges Marknadsförbund och håller Filma med mobilen-kurs en hel dag igen. Du lär dig grunderna i hur du filmar, redigerar och vad du behöver för utrustning.

 

16:e oktober är jag tillbaka på Företagsuniversitetet och lär dig att Filma med mobilen om du vill. Den här kursen lär dig grunderna i att kommunicera med video, hur du filmar och redigerar i din telefon, oavsett om du använder iPhone eller Androidtelefon.

 

Ja som du märker finns det en hel del att välja mellan… Å ingen blir gladare än jag om vi ses på någon av de här utbildningarna och kurserna!