https://mcdn.podbean.com/mf/web/pv9c4r/Jannis_humor_mixdown.mp3

60 • Att får kunder och följare att skratta med Jannis Politidis

Humor är ett sätt att komma nära dina kunder och följare i sociala medier. Det är också ett sätt att få dina följare att sprida och dela vidare ditt innehåll, att titta på det flera gånger osv. 

Alla de 3 grupper av innehåll som fungerar så otroligt bra i sociala medier och där video och livesändningar är oslagbart: Underhållning, Utbildning och Inspiration kan du göra med humor. 

En som har lyckats att ta in humor i alla de här tre områdena i sina videoinlägg på LinkedIn  är just fotografen Jannis Politidis. Han var med i en av mina livesändningar på LinkedIn i juni 2021. Det här avsnittet är en del av den intervjun där Jannis Politidis berättar hans 3 knep för att få sina kunder att skratta åt hans videos. 

I vår facebookgrupp för den här podden Pixelpodden – en podd om video finns mer material från den här livesändningen där du får se exempel på video som Jannis har gjort och hans tankar kring dem. 

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Facebookgruppen: Pixelpodden – en podd om video 

Jannis Politidis på LinkedIn

www.fotografjannis.se

LinkedIn: @heleneaberg 

ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag 🙂 Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene