https://mcdn.podbean.com/mf/web/ts6vec/49_Live_med_ga_ster9gbb9.mp3

49  • Livevideo med gäster 

Det är flera avsnitt som handlar om livevideo här i Pixelpodden – en podd om video nu. Men dels så får jag så mycket frågor om livevideo ochhåller workshops och föreläsningar via Zoom, Teams och webinarJam flera gånger i veckan där jag lär ut hur du kan jobba med just livevideo och webinar. Så jag är väldigt fokuserad på det området nu Och det avspeglar sig förstås här i Pixelpodden – en podd om video också. 

Just det här avsnittet  – att intervjua en gäst i en livevideo går ju förstås att överföra lika bra på en inspelad intervju. 

Viktigast av allt är att låta din gäst ta plats. Oavsett om det är live eller inspelad video. Låt din han eller hon glänsa och se dig själv som en förlängd arm åt dina tittare som ska hjälpa dem att ställa frågor till din gäst. 

Att förbereda både bild, ljud och frågor innan livesändningen kommer göra stor skillnad för tittarens upplevelse. 

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Här hittar du mig på LinkedIn för att vara med på mina livesändingnar kl 8:30 på onsdagar

Avnitt 5 • Att göra en bra intervju 

Avnitt 7 • Texter som lyfter din video med Lena Zetterberg Björk 

Avnitt 45 • Videoannonser i sociala medier med Jonas Carlström

Facebookgruppen: Pixelpodden – en podd om video

ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag 🙂 Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene