https://mcdn.podbean.com/mf/web/n99xcd/48_planerawebinar_mixdown.mp3

48 • Planera ditt webinar

När du planerar ditt webinar så är det viktigaste av allt förstås att ha dina tittare, dina deltagare på webinaret i fokus. Att få dem att känna att de är speciella och välkomna. 

Var intresserad av dem. Lyssna på dem. Se vad de skriver i chatten och ge tips och svar. 

Jag kan inte nog betona hur viktigt jag tycker det är att börja ditt livesända webinar på utsatt tid. Respektera dina deltagares tid och börja direkt. Välkomna dem starta en konversation med dem direkt. Ju tidigare dina deltagare hittar till chatten, desto mer kommer de att använda den!

Planera in redan från början var du kan svara på frågor under webinarets gång. Glöm inte heller bort att presentera dig. Men gör det kortfattat och berätta om det som verkligen är av värde för tittaren att veta om dig. 

All ge tittarna värde är superviktigt när det kommer till webinar. Visa vad det är du pratar om. Ge exempel och paketera ditt innehåll på ett sätt som är lätt att ta till sig. 

Har du sagt att du ska hålla ett webinar på 1 timme så försök att hålla den tiden. Du kan ju självklart hänga kvar och svara på extra frågor efter tiden har gått ut, men försök i alla fall att se till att du har levererat det du har lovat inom tiden. 

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Intro.png

Livesändning om livesändningar i sociala medier den 15 april i Pixelpodden – en podd om video 

ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag 🙂 Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene