45 • Q & A – Svar på dina frågor om video 

I det här avsnittet är det du som lyssnar och som följer mig på Instagram under @stockholmpixelhouse, du som är kontakt med mig på LindkedIn, Helene Åberg heter jag där eller du som är med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video som har bestämt vad jag ska prata om i det här avsnittet. 

Det här avsnittet ägnar jag åt att svara på dina frågor. 

Det handlar om LinkedIn-live; Vilka funktioner som LinkedIn bjuder på, hur man lägger upp en kommentar i bild mm, samt hur man håller tiden och håller koll på hur det ser ut och låter. 

Jag resonerar kring Vad gillar algoritmerna bäst – Livesändning eller inspelad video och svarar på frågan om hur du bäst sparar dina videofiler 

Och så svarar jag på frågan om hur du bäst disponerar ditt innehåll i en video för att fånga intresse hos dina tittare. Och likaså när jag filmar i 4K och när full HD är good enough.. 

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Avsnitt 34 • Organisera dina videofiler 

Avsnitt 45 • Videoannonser med Jonas Carlström

ÖVRIGA LÄNKAR :

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag 🙂 Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene