44 • Filma med din Systemkamera

Jag pratar ju ofta om att du kan filma med din telefon och att det inte alls handlar om vad du har för kamera utan vad du gör med den. Men om du nu har en systemkamera och vill filma med den så kommer här ett avsnitt speciellt för dig. 

Att köpa en ny dyr fin systemkamera och sen använda den på auto tycker jag är slöseri med pengar. Ta dig tiden att lära dig din kamera! 

I det här avsnittet pratar vi om skärpa, stativ, ljud, ljus och att filma sig själv med en systemkamera.

Å kom ihåg – gör som maria. skriv till mig på Instagram @stockholmpixelhouse eller på LinkedIn Helene Åberg heter jag där. Connecta gärna!

Eller så går du med i vår facebookgrupp Pixelpodden – en podd om video. Du väljer själv. Men jag vill ha frågor om video från dig! Stora som små.

Ha det så bra så hörs vi antingen i sociala medier eller här nästa vecka! Ha det så bra tills dess! Hej då.

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Avsnitt 37 av Pixelpodden – en podd om video Begrepp och funktioner för video

Facebookgruppen: Pixelpodden – en podd om video 

Instagram @stockholmpixelhouse

LinkedIn @heleneaberg 

ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag 🙂 Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene