43 • Instagram LIVE med Jennie Persson

Livevideo är ett format i sociala medier som är helt oslagbart när det kommer till att interagera med dina följare, tittare, kunder och ditt nätverk. Under en livesänding kan engagemanget verkligen skjuta i höjden! 

I det här avsnittet har jag bjudit in Jennie Persson som är otroligt kunnig och duktig på Instagram och dessutom sänder live på instagram varje vecka. 

Du hittar henne under användarnamnet @Jennieperssonsolenum på Instagram. Och hon sänder live varje onsdag kl 13:00. Missa inte! 🙂 

I det här avsnittet delar hon med sig av massor av tips och idéer för Instagram Live.

Alltifrån hur du får tittare till din sändning till hur lång den ska vara. Och vad du ska prata om för att få bästa resultat. 

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Jennie på Instagram: @jennieperssonsolenum

Freebie: Jennies gratis idéer för innehåll under en hel månad

Här hittar du mer om Jennie Persson

Bloggen

LinkedIn Jennie Persson

Instagram 

ÖVRIGA LÄNKAR :

Läs mer om: Utbildningen Innehåll och video på LinkedIn  

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag 🙂 Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene