38 • Vad video i sociala medier har gjort för mig 

Jag har jobbat med TV och video sedan mitten av 90-talet och jag kan utan att förhäva mig verkligen säga att jag kan själva hantverket att göra video bra. Jag har dessutom många gånger sett hur kunder har skapat engagemang och fått ett otroligt genomslag av video i sina sociala kanaler. Men det är ju först när vi får reaktionen själva som det känns på riktigt eller hur? I alla fall är det ofta så för mig.

När jag på allvar började använda video i sociala medier och tillslut vågade dyka upp framför kameran själv så hände något… 

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Anmälan till webinar: Att använda video i Sociala medier 

Här hittar du mig på LinkedIn: @heleneaberg 

Min Youtubekanal: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Avsnitt 25 av Pixelpodden – en podd om video; Stories  

ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebookgruppen: Pixelpodden – en podd om video

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Youtube: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag 🙂 Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene