Det bubblar när det kommer till video och livevideo i digital marknadsföring just nu. 

Senaste tiden har flera plattformar släppt nyheter för livevideo. Eller annonserat att de ska. 

Å det är ju inte så konstigt.

Att sända live är så socialt det kan bli i sociala medier. Att prata med sin publik i realtid är ju oslagbart och vi kommer se många nyheter på det här området den närmaste tiden. 

De som har annonserat flest nyheter just nu är Youtube och Instagram. Men de andra kommer efter. Det är jag säker på. 🙂  Å som vanligt så tittar de olika plattformarna på varandra och försöker ta det som är bra hos andra till sin plattform. 

I det här avsnittet går jag igenom de mest intressanta nyheterna när det kommer till livesändningar i sociala medier just nu. 

Å är du sugen på att börja sända live så är det premiär för mitt livesända bootcamp om just livesändningar och webinar den 2 september. 

För bara 299kr +moms får du en hel serie livesända föreläsningar, tillgång till en pop-up-grupp på facebook med frågestunder och inspiration. 

Du hittar mer info här: http://bit.ly/livehelg

LÄNKAR SOM NÄMNS I PROGRAMMET:

Gå LIVE! – livesänt bootcamp om livesändningar & Webinar

Webbutbildning: Lyckas med Live & Webinar

Webbutbildning: Kommunicera med video i sociala medier 

Facebookgruppen: Pixelpodden – en podd om video

ÖVRIGA LÄNKAR : 

Facebookgruppen: Pixelpodden – en podd om video

Instagram: @Stockholm Pixelhouse 

LinkedIn: @heleneaberg 

TikTok: @heleneaberg 

Facebook: @Stockholm Pixelhouse

Youtube: Helene Åberg – Stockholm Pixelhouse

Hemsida: www.pixelhouse.se

PÅVERKA INNEHÅLLET I PIXELPODDEN

Vill du vara med och påverka vad jag tar upp i podden och diskutera video i sociala medier så är du varmt välkommen att gå med i Facebookgruppen Pixelpodden – en podd om video. Här kan du också ställa frågor inför kommande avsnitt i podden där jag kommer svara på dina och andras frågor. 

TYCK TILL & PRENUMERERA 

Å ingen blir förstås gladare än jag om du vill skriva en recension om podden på iTunes. Ju fler stjärnor, desto gladare blir förstås jag 🙂 Å extra glad blir jag ju förstås om du vill prenumerera på Pixelpodden så att du inte missar något avsnitt! 

/Helene