Sekretess och webbaserad behandling av personuppgifter

Denna sekretesspolicy gäller för Stockholm Pixelhouse AB (org nr 556877-0605). och dess webbsidor. Stockholm Pixelhouse AB är ansvarig för personuppgifter som samlas in på webbplatserna: Pixelhouse.se och pixelhouse.simplero.com.

Personuppgifter som behandlas av Stockholm Pixelhouse AB

Exempel på erhållen information:

  • Företagsnamn
  • Kontaktperson
  • Adress
  • Telefonnummer och e-postadress
  • Information om hur du använder webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besökts
  • Typ av enhet
  • Webbläsarens inställningar
  • Postspårning och IP-adress.
  • Kommentarer och aktivitetslogg från våra kursportaler (efter inloggning)

Hur information inhämtas:

Stockholm Pixelhouse samlar in information via formulär på vår hemsida och på pixelhouse.simplero.com. Det är valfritt att tillhandahålla denna information. Om du väljer att inte lämna din personliga information kan vi hindras från att ge dig tillgång till produkten eller tjänsten.

Exempel på formulär:

  • Kontaktformulär eller registrering till vårt nyhetsbrev
  • Registrering för en gratis kurs, webbinar och liknande
  • Hämtning av t.ex. e-bok, guide, mallar och liknande
  • Inköp av kurser, tjänster eller produkter
  • Kommentatorsfält

Syftet med den erhållna informationen:

  • Att ge tillgång till våra produkter och tjänster 
  • För att kunna skicka relevant information
  • För att kontakta och erbjuda våra produkter och tjänster

När du har registrerat dina uppgifter hos oss, kommer vi att på grundval av detta erbjuda gratis tips, e-böcker, guider och liknande. Utöver detta kommer vi ge dig information om de mest relevanta produkterna och ge dig god kundservice baserat på dina önskemål.

Informationen vi lagrar baseras endast på vad du frivilligt ger oss och vi samlar inte in information från tredje part.

Så lagras informationen:

Information erhålls via formulären på pixelhouse.se och pixelhouse.simplero.com och lagras i vårt CRM-system i WebinarJam, Simplero som är de system vi använder för att lagra kunddata och automatisera vår marknadskommunikation.

Informationen lagras tills du begär att den raderas eller två år efter att du avslutat din senaste kurs.

Så här tar du bort din personliga information:

Informationen raderas på begäran genom att kontakta oss på team@pixelhouse.se

Utlämnande av information till tredje part?

Personuppgifter delas inte med utomstående tredje part, men om du använder betalningstjänsten från vår underleverantör Stripe kan de behandla personuppgifter på Stockholm Pixelhouse ABs vägnar.

Rättigheter och rättslig grund

Den rättsliga grunderna till att Stockholm Pixelhouse samlar in de här uppgifterna är fullföljande av avtal för att du ska få den information som ingår i t ex kursen du beställt, samt vårt berättigande intresse att utvecklas och marknadsföra bolaget. När du deltar i enkäter, tävlingar osv är den rättsliga grunden till insamling av uppgifter samtycke.

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke, genom att klicka på avsluta prenumeration (unsubscribe) i något av mailen du får, så upphör utskicken. Du kan också mail till team@pixelhouse.se för att få alla uppgifter vi har om dig raderade, förutom den information som krävs av t ex bokföringslagen om du är betalande kund.

Du som använder vår hemsida har rätt att få tillgång till din personliga information och du har rätt att veta hur den behandlas. Du kan också kräva korrigeringar, raderingar och begränsningar vid behandling av personlig information som vi lagrar om dig.

Om du har klagomål om hur Stockholm Pixelhouse har behandlat och lagrat din personliga information har du rätt att klaga i enlighet med dataskyddsförordningen. Information och kontaktuppgifter hittar du på www.datainspektionen.se 

Undantag

Uppgifter som lagras i samband med inköp lagras i enlighet med gällande bokföringslag.

Kontaktinformation

mail: team@pixelhouse.se

telefon: 0708- 35 85 53

adress: Stockholm Pixelhouse AB, Nidälvsgränd 20, 128 44 Bagarmossen